IMG_0205.jpg

Provningar

This is the page description.

—  Ostprovning  —

En härlig kväll med vänner eller kollegor där smaklökar och vinprovarnäsor sätts på prov under mycket skratt.

 

Vi kommer hem till er med allt som behövs för en fantastiskt god kväll i ostarna och vinernas tecken. Alexandra Ruane leder er grupp av vänner, arbetskamrater eller familj genom en gastronomisk resa bestående av ett antal delikatessostar med goda tillbehör såsom bröd, kex, marmelader och fruktfat. Tillsammans utforskar vi ostarna och vinernas värld, testar nya kombinationer, får fördjupade kunskaper om ost och vin samt en härlig, njutningsfull kväll. Minimiantal personer är 6 och max är 20. Perfekt när man vill fira någon eller som del av en möhippa/svensexa. Vi dukar och lånar även ut vinprovarglas.

Du kan boka din egen ost- och vinprovning eller annan mat/dryckesprovning genom att klicka på knappen Boka Provning nedan, mejla oss eller slå en signal. Vi tar gärna emot önskemål om exempelvis favoritländer, temaprovningar eller mattävlingar. Till er som driver restaurang eller butik och behöver utbilda personalen inom ost och vin erbjuder vi också ostutbildningar och kurser.

“Supernöjd. Supergoda ostar och supergoda viner. Alexandra gjorde ett väldigt bra jobb och läste in vad vi ville och tyckte. Kommer anlita henne fler gånger. Succé!”
— Sofia G.
“Fantastiskt goda ostar och viner i kombination med en kunnig expert.”
— Stefan J.
 
image 192.jpeg


—  Vinerna  —

Vi handlar alla våra viner till vinprovningarna på Systembolaget.
Sedan några år tillbaka samarbetar vi med Terrific Wines med Lars Torstensson i spetsen, som importerar noga utvalda kvalitetsviner från stora delar av världen.
I och med detta samarbete får vi med jämna mellanrum träffa producenterna bakom vinerna och hålla oss uppdaterade om årgångar och livet i vingårdarna.
Upptäck deras viner på terrificwines.se

 

Temaprovningar 2017
 

Chablis Clotilde Davenne och Domaine des Temps Perdus

Tema USA – en rundresa i Kalifornien, Washington och Oregon

Bubbelbonanza – champagne, crémant och cava som du aldrig smakat cava förut 

(Provningarna erbjuds som rena vinprovningar eller tillsammans med ostar och tillbehör.)